Mantra ilmu melayu semula jadi adam dan hawa

 ilmu melayu sambas - mantra pelet semula jadi - rahasia ilmu melayu - ilmu gaib melayu kuno - ilmu melayu riau - ilmu semula jadi adam dan hawa - pelet melayu kuno - kumpulan ilmu melayu

 

ilmu melayu sambas - mantra pelet semula jadi - rahasia ilmu melayu - ilmu gaib melayu kuno - ilmu melayu riau - ilmu semula jadi adam dan hawa - pelet melayu kuno - kumpulan ilmu melayuBerikut ini doa REJEKI SEMULA JADI dari tanah Melayu untuk menerima rezeki mengalir sebagai komplementer usaha dan kerja keras Anda.Caranya gampang adalah doa dibaca 1 x dengan KEYAKINAN yang mendalam.

BISMILLAHIRROHMANIRROHIM

ALLOHUMMA NUR HIDAYAH MASUK KE DALAM GEDUNG RUHANI. CAHAYA BERNAMA INSAN KAMIL LIMPAHAN AKU ENAM TITIK.

BOSI BERNAMA SERI NURJANI PADI BERNAMA SERI NUR ALLAH KAPAS BERNAMA SOLAWATULLAH PERAK BERNAMA MANIKAM NUR ALLAH INTAN BERNAMA SERI NURKUNTUM. DI MASYRIK DAN MAGHRIB HU ALLAH.

YA MIKAIL AMBILKAN AKU REJEKI DARI LAUT DI DARAT. YANG DI BUMI YANG DI LANGIT YANG DI TIMUR YANG DI BARAT YANG DI TURSINA YANG DI FARSINA. MASUKKAN DI DALAM GEDUNG ROHANI MASUKKAN DI PINTU TELAPAK TAIM.

YA HU (3X)
LAM (3X)

TAHIYATUL HAK ALHAMDULILLAHI ROBBILALAMIN.

Semoga ada manfaatnya untuk kita seluruh. Amin YRA.
Related Ilmu Kesaktian:
mantra melayu semula jadi,ilmu semula jadi melayu,ilmu semula jadi kaya,mantra sakti semula jadi,semula jadi uang,mantra semula jadi,semula jadi,mantra jeruk purut,semula jadi api,ilmu semula jadi jeruk purut


Anda menyukai sesorang? mau pelet secara instan ? atau apapun? pesan aja pelet dari mbah gewor mahar mulai 300rb bisa langsung saja klik jasa paranormal silahkan..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel